23948sdkhjf

Milliardindsats på rengøring er ikke nok

Danish Crown bruger op mod en milliard kroner hvert år på fødevarekontrol, men der er stadig problemer med rengøringen.
Det viser en ny kontrol, foretaget af Fødevareregion Syd, der har været på besøg på Danish Crown-slagterierne i Rødding og Skærbæk.

På begge slagterier fandt Fødevarekontrollen i juni måned fire forbud mod opstart af dagens produktion, før der var gjort bedre rent.

- Det vigtigste er, at forbrugerne kan stole på varerne fra os er i orden, og det kan de. Når vi taler rengøring er vi kommet rigtig langt de seneste år, og indsatsen fortsætter selvfølgelig. Et problem med rengøringen er selvfølgelig ét for mange, lyder kommentaren fra Danish Crowns kommunikationsdirektør, Anne Villemoes.

Kilde: P4 Esbjerg

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094