23948sdkhjf

Kvinde tager over i Dansk Køledag

Lisbeth Groth Haastrup bliver fra 1. september ny direktør for Dansk Køledag. Hun skal efterfølgende stå i spidsen for Nordens største kølekonference.
Lisbeth Groth Haastrup er på nuværende tidspunkt leder af kursus- og konferenceafdelingen i Maskinmestrenes Forening og har blandt andet i flere år været ansvarlig for maskinmestrenes erhvervskonference, Ajour.

- Danske Køledages profil passer perfekt til vores nuværende aktiviteter med blandt andet Ajour, siger Lisbeth Groth Haastrup, der glæder sig til at komme igang i det nye job.

Hun afløser i Dansk Køledag Arne Jakobsen, der er fratrådt sin stilling ved KVAC i Sønderborg. Det har også betydet, at Dansk Køledag efterfølgende måtte finde en ny placering til sekretariatet, som får placering hos Maskinmestrenes Forening.

Danske Køledage har været afviklet siden 1986 og har udviklet konceptet med at kombinere erhvervsudstilling og en faglig konference. Såvel udstilling som konference rummer samtlige elementer inden for kølebranchen spændende fra forskning over rådgivning til brugere af køleteknik.

Konferencen har været afholdt i år, men 2009-udgaven afvikles i Odense Congress Center i dagene 12.-13. marts.

Kilde: PackNews

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062