23948sdkhjf

Udbrydere går tilbage til Arla

Udbryderselskabet Danish Diary anbefalede på et møde i sidste uge sine leverandører at gå tilbage til Arla Foods. Det godt et år gamle selskab har erkendt, at mælkeprisen på spotmarkederne ikke kan hamle op med Arlas afregningspriser.
Selskabet startede med godt 100 producenter, i begyndelsen af maj måned faldt dette tal drastisk til 55 og hen over sommeren har der været yderligere frafald, således der i dag 35 producenter tilbage. Og den sidste skare er nu blevet anbefalet at gå tilbage til Arla Foods.

- Grundlæggende er det vores mission at få den bedst mulige afregningspris for mælken, og når Arla nu er bedst i markedet vil det være naturligt for os at levere vores mælk dertil, udtaler formand for Danish Dairy A/S Gerrit van der Meer ifølge mejeriforeningen.

Og producenterne er ikke kede af at skulle tilbage. De er overbeviste om, at deres afsked har været med til at sætte afregningsprisen op, så det har været det hele værd.

Selskabet Danish Diary lukker ikke helt, men vil foreløbig stå på stand by. De holder øje med markedsudviklingen, således de kan spotte, hvor det er muligt at afsætte mælken til den bedst mulige pris.

Kilde: Mejeriforeningen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11