23948sdkhjf

Ny adm. direktør i ML System a/s

Per Telling tiltrådte pr. 1. oktober 2008 som ny adm. direktør for ML System a/s. Dette er sket med henblik på at sikre og øge den positive vækst i salg og indtjening.
Per Telling er 49 år og kommer fra en stilling som adm. direktør for Silvatec Skovmaskiner A/S i Farsø og har tidligere haft ledende stillinger inden for salg i firmaer som LEGO og Dandy. Han har et indgående kendskab til ML System, idet han har været medlem af bestyrelsen gennem de seneste 3 år.

Marianne Jager vil fortsat være at finde i ML System som vice adm. direktør, og der sker ingen ændringer i ejerkredsen.

ML System er producent og markedsfører af højkvalitative luftbefugtningsprodukter. ML System har været ledende i revolutionering af markedet med introduktionen af den miljørigtige højtryksteknologi, der bidrager væsentligt til reduktion af energiforbruget i forhold til traditionelle befugtningsmetoder, og er i dag positioneret som én af de mest kompetente producenter af luftbefugtningsanlæg i verden.

Som den første producent af luftbefugtningsanlæg i verden er ML System blevet ISO 22000/HACCP certificeret og har benyttet dette som en platform for yderligere vækst ved at etablere sig som leverandør af sikker og effektiv befugtning til detailhandelens frugt- og grøntafdelinger.

Kilde: ML System A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141