23948sdkhjf

Rockwell Automation stiller skarpt på performance i procesindustrien

Rockwell Automation opruster sig inden for procesindustrien og nyligt opkøbte Pavilion Technologies har netop afholdt en konference med fokus på udfordringerne inden for netop denne industri.
ValueForum 2008 blev holdt i Prag fra 7. - 10. oktober. Konferencen er en årligt tilbagevendende begivenhed for beslutningstagere, teknikere og analytikere inden for procesindustrien - fra fødevare- og konsumentvareproducenter til ethanol-, cement- og den petrokemiske industri.

Procesindustriens udfordringer og performance-mål var dette års hovedtema for konferencens talere, der bl.a. talte Arla Foods på listen. Deltagerne havde desuden mulighed for at få et sneak preview på de seneste nyheder i Pavilion8-suiten samt integrationen til Rockwell Automations Factory Talk-platform.

Pavilion Technologies, der var vært for dette års ValueForum, kom ind under Rockwell-paraplyen i november 2007 som led i Rockwell Automations oprustning inden for procesindustrien, og med ValueForum 08 har de to selskaber cementeret deres stærke engagement i netop denne industris udfordringer.

Kilde: Rockwell Automation A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098