23948sdkhjf

Produktnyt: Specialdøre til medico-/pharma-industrien

Via deltagelse på FoodPharmaTech 2008 i MCH Messecenter Herning 11. – 13. november vil DAN-doors a-s med udgangspunkt fra fabrikken i Stilling, øge fokus på afsætning specialdøre til medico-/pharma industrien.
Der er næsten ingen ende på de dørmuligheder, DAN-doors a-s i Skanderborg kan tilbyde industrien. Med udgangspunkt i sit fleksible standardprogram skræddersyr virksomheden alle dørløsninger, så de passer perfekt til den enkelte kundes behov.

- Vi har i mange år været anerkendte for høj kvalitet og funktionalitet på vores døre inden for køle-og frostrumsinstallationer. Vores evne til at levere kundetilpassede løsninger med efterfølgende professionel support fra en landsdækkende serviceorganisation, er erfaringerne, som vi fremover vil benytte til at skabe et stærkere brand også inden for medico-/pharma industrien, siger direktør Tommy Christensen.

- Forud for en leverance ligger et grundigt forarbejde, idet vi selv producerer alle dørelementer, udvælger materialerne, konstruerer og gennemtester samtlige produkter, før de forlader fabrikken. Derudover sørger vi for levering og installation til aftalt tid, siger Morten Lyhne Wihrs, som er nyudnævnt key account manager på medico-segmentet.

- På den måde sikres det, at DAN-doors produkter opfylder alle de krav, der stilles til en moderne industridør. De er effektive, robuste og hensigtsmæssige i brug, de reducerer kulde- og varmetab til et minimum og sikrer en konstant temperatur i bygningen, ligesom de beskytter mod træk og virker støjdæmpende og støvisolerende, lyder det fra Morten Lyhne Wihrs-

- For os er det væsentligt at have fokus på innovation og produktudvikling for derigennem at sikre vores kunder ”State of the Art” produkter, ikke mindst når der fokuseres på et relativt nyt markedssegment, siger Tommy Christensen, som samtidig bekræfter, at der generelt satses på vækst i fremtiden, idet salgsorganisationen er udvidet i Danmark, Sverige og Norge.

Se produkterne på FoodPharmaTech
På FoodPharmaTech 2008 viser DAN-doors en stor del af sit produktsortiment, der omfatter industridøre, køle- og fryserumsdøre, pvc-svingdøre og bændelgardiner, polycarbonat svingdøre, hurtigporte, ledhejseporte, læsseramper, sluser, løfteborde samt Danmatic dørautomatik og skydedørsbeslag.

Siden DAN-doors blev grundlagt i 1983, har virksomheden satset på fremstilling af funktionelle kvalitetsprodukter. Produktionen foregår på et moderne fabriksanlæg i Skanderborg. Endvidere har DAN-doors datterselskaber i Tyskland, Sverige og Kina samt forhandlere i Storbritannien, Rusland og Holland. I alt 85 medarbejdere sørger for, at kunderne får optimale løsninger.

DAN-doors har en meget stærk position på det danske marked, dertil kommer en meget betydelig eksport. DAN-doors døre og porte finder man således på bl.a. slagterier og mejerier, i køle/- frysehuse, virksomheder inden for fiskeindustrien, supermarkeder m.v. i mere end 100 lande verden over.

Kilde: DAN-doors a-s - www.dan-doors.dk

Kilde: DAN-doors a-s

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094