23948sdkhjf

- Jeg kan lynhurtigt se, om kød er kvalitet

Carsten Møller har opbygget en solid succes som stor kødgrossist
40 år efter at have stiftet CM Food er Carsten Møller ikke i tvivl om, hvad der har gjort hans forretning langtidsholdbar og succesrig:

- Det vigtigste er, at kunder og leverandører har tillid. Man skal holde sine aftaler og levere til tiden, for det er tillid, det hele bygger på, fastslår den nordjyske kødgrossist.

- Og så spiller det nok også ind, at jeg lynhurtigt kan se på kød, hvilken kvalitet det har. Jeg kan for eksempel straks se, om det er fra en ældre ko, tilføjer han og peger på, at det hænger sammen med, at han er uddannet slagter.

På halv tid

Carsten Møller har overdraget direktørjobbet til Ejner Sørensen og arbejder nu selv kun på halv tid med titlen administrationschef. Men han tager sig stadig selv af indkøbene i New Zealand, hvor virksomheden henter især store mængder lam.

- I forhold til da jeg begyndte, er konkurrencen blevet meget, meget større. Men så skal vi bare være lidt dygtigere, konstaterer grundlæggeren.

Omsætning over en halv milliard

Ejerskabet af virksomheden deler han nu med ikke mindst Ejner Sørensen og de ledende medarbejdere Jeppe Jakobsen og Morten Vangsted. Desuden er fire andre medarbejdere tilsammen ejere af 10 procent af aktierne.

Omsætningen har passeret en halv milliard kroner om året, og overskuddet for 2015-2016 kommer ifølge Morten Vangsted til at lande på cirka fem millioner kroner efter skat. Virksomheden leverede i løbet af regnskabsåret over 20.000 tons fødevarer til kunderne, eller cirka 400 tons om ugen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125