23948sdkhjf

Lantmännen Unibake får fuldautomatisk pakkeri

Ny teknologi skal håndtere og pakke alle frosne produkter på fabrikken i Holstebro
Brødfabrikanten Lantmännen Unibake samler sin danske produktion af frosne produkter på fabrikken i Holstebro og skal i den forbindelse have et helt nyt pakkeri med komplette pakkelinjer.

Ordren på pakkeriet er gået til Sealing System, som vurderer, at det nye, automatiske pakkeri i Holstebro vil komme til at danne præcedens for denne type pakkerier i brødbranchen i de kommende år.

Pakkeriet skal håndtere produkter fra forskellige produktionslinjer og pakke såvel detailposer, som foodservice til kantiner og institutioner.

Fuldautomatisk produktionslinje

De nye pakkelinjer fra Sealing System i Ansager er fuldautomatiske og omfatter blandt andet et system til produktkontrol samt såkaldte camera counting-linjer til optælling af det korrekte antal brød i poserne.

Poserne fremstilles på Gea-posemaskiner, hvor der også printes på poserne. De færdige poser transporteres derefter frem til CPS Casepacker-linjer med tilhørende kasserejser, kasselukker og tjekvejer. Så bliver den pakkede kasse etiketteret og via elevatorer kørt frem til palletering.

Lantmännen og Sealing System regner med, de nye linjer er klar til produktion i begyndelsen af 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078