23948sdkhjf

Gourmetbageri har fart på

Antallet af medarbejdere fordoblet på et år
Det går støt fremad for gourmetbageriet Nykers på Bornholm, som det seneste år har fordoblet antallet af medarbejdere, så der nu er otte. Det skriver Bornholms Tidende.

Nykers producerer økologiske kiks og knækbrød og blev etableret i begyndelsen af sidste år på fundamentet af det tidligere Nyker Brød, som gik konkurs i efteråret 2013.

- Kunderne og indkøberne i supermarkedskæderne har været glade for, at de produkter, der blev lavet i Nyker Brøds tid, altså kiks og knækbrød, er kommet tilbage igen – og nu i en endnu bedre kvalitet. Så det har været nemt, forstået på den måde, at man vidste, at Nyker Brød var kvalitet, så det må Nykers også være, siger Vibeke Hasselby, som sammen med sin mand, Peter Hasselby, bestyrer bageriet, til avisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062