23948sdkhjf

Juiceproducent leverer rekordresultat

Den politianmeldte juice- og saftproducent Sunprojuice.dk leverer et rekordresultat på 5,6 millioner kroner og har ikke mistet betydelige kunder, selvom bagmandspolitiet stadig efterforsker sagen om virksomhedens markedsføring.
Sorø-virksomheden er blevet politianmeldt for at have erstattet dyre bær med billige bærkoncentrater uden at have informeret sine kunder.

Det netop offentliggjorte regnskab er afsluttet den 30. juni 2008, hvor politianmeldelsen fra Fødevarekontrollens Rejsehold først er indgivet et par dage senere. Derfor har sagen ikke haft negativ indflydelse på resultatet, skriver Erhvervsbladet.

- Politianmeldelsen har på ingen måde haft indflydelse på årsresultatet. Når det nu går lidt mere trægt end ellers, er det svært for os at sige, om det skyldes den almindelige økonomiske afmatning eller om det skyldes anmeldelsen, siger adm. direktør Erik Würtz Knudsen, der over for Erhvervsbladet understreger, at virksomheden ikke har mistet nogen betydelige kunder, men at kunderne køber mindre.

Virksomheden har i sit seneste årsregnskab haft en rekordhøj indtjening. Resultatet før skat er steget fra 1,3 mio. kr. i 2006/07 til 5,6 mio. kr. i 2007/08.

Den lokale politikreds har netop videregivet sagen til Bagmandspolitiet, der forventer at have afsluttet sin efterforskning inden for tre til seks måneder.

Kilde: Erhvervsbladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063