23948sdkhjf

Klausen Fisk rykker ind i gammel pizzafabrik

Fem rygeovne kan producere et ton lyng-røgede fisk om ugen
Niordjyske Klausen Fisk, der drives af Mogens Klausen, er rykket ind i en tidligere pizzafabrik i Pandrup for at kunne udvide sit sortiment af lyng-røgede fisk. Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Hidtil er rygningen foregået på Mogens Klausens fiskerestaurant i Hune, hvor der også er blevet produceret til eksempelvis supermarkeder. men det har knebet med kapaciteten. Nu har Mogens Klausen fem rygeovne til rådighed i Pandrup, hvor han vil udvide den hidtidige produktion af lyng-røget laks til også at omfatte lyng-røget tun samt kulmule og torsk.

- Vi vil gerne satse på de danske råvarer, siger Mogens Klausen til avisen.

Når alle fem rygeovne kommer i gang, kan Klausen Fisk ugentligt producere op imod et ton fisk. Produktionen tager tid, da den foregår efter en særlig opskrift, hvor fiskene bliver røget i 100 timer mod de sædvanlige 12-24 timer.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115