23948sdkhjf

Varefakta-direktør siger farvel

Helga Møller takker af efter 25 år
Varefakta skal på udkig efter en ny direktør. Det står klart efter, at direktøren gennem 25 år, Helga Møller, har valgt at sige farvel. Hun stopper med udgangen af marts.

-Jeg har altid været meget glad for at være ved Varefakta, og det er jeg stadig. Men nu vil jeg prøve noget, hvor jeg ikke har øverste ansvar i dagligdagen, siger Helga Møller, som har givet bestyrelsen har god tid til at finde en afløser. Hun orienterede således allerede i marts bestyrelsen om sin beslutning.

Bestyrelsesformand Annette Kreiner anerkender Helga Møllers utrættelige arbejde for Varefakta.

- Helga har leveret en uvurderlig indsats for bedre mærkning, og vi har i bestyrelsen haft stor glæde af samarbejdet. Vi har hele tiden værdsat hendes store indsats og respekterer hendes beslutning. Efter så mange år tegner der sig nu en ny fase for Varefakta. Helga afleverer en virksomhed med stor vækst - både i Danmark og i udlandet og med styr på alle facetter, siger Annette Kreiner.

Helga Møller slipper ikke arbejdsmarkedet, men hun vil gerne drosle ned og have bedre mulighed for selv at præge sin hverdag. Hun har planer om at arbejde med et konkret projekt, som hun ikke ønsker af afsløre detaljer om, og så har hun for nylig taget en bestyrelsesuddannelse ved CBS.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094