23948sdkhjf

Løntapning er en kæmpesucces i Greve

Tapperiet regner med at fordoble omsætningen
Viksomheden Tapperiet, der tilbyder at fylde producenters produkter på flasker og i poser, er inde i en imponerende vækstspiral.

Tapperiet er gået fra 4 til 20 ansatte siden 2009, hvor Pia Kaldahl købte virksomheden, og der er stadig brug for flere folk. For halvandet år siden flyttede hun Tapperiet fra Roskilde til Greve, hvor hun fik fem produktionshaller, et større køle- og svalerum, en separat vaskehal og et meget større lager.

- Kunderne strømmer hertil via mund-til-øre-metoden, eller også finder de os på nettet. Jeg forventer, at vi fremover bliver store. Vi har fået den plads og den fabrik, vi så længe har haft brug for, så nu kan vi udvide med flere hænder og mere udstyr og tage imod endnu flere ordrer på tapperiopgaver, fortæller Pia Kaldahl .

- Vores omsætning i år ligger på 14 millioner kroner, og vi skal hele tiden vækste, så jeg forventer, at vi om fem år har fordoblet vores omsætning, tilføjer hun.

Testproduktioner

Ud over at tilbyde tapning i flasker, poser og sachetter, håndterer Tapperiet også indkøb af råvarer, emballage og etiketter samt lagerstyring for kunderne på det skandinaviske marked. Medarbejderne tapper blandt andet frugtsaft, kaffesirup, olie, dressing, gløgg, krydderier og slankepulver for kunder primært i Danmark, Sverige og Norge.

- Vi har haft et meget travlt efterår med at koge, blande og tappe, da september og oktober er højsæson for vores kunder på grund af julen. Vi har en spiritusbevilling og er økologigodkendt og tager typisk ordrer på minimum 1.000 flasker. Men vi laver også mindre testproduktioner for eksempelvis iværksættere, der har fået en god idé til et nyt produkt, fortæller Pia Kaldahl.

Tapperiet råder over tre fleksible tappeliner til fyldning af glas eller plastflasker fra 1 til 100 centiliter. Tappelinierne har udstyr til påsætning af enten korkprop eller kapsel. Også plastdunke med indhold fra 1 til 10 liter kan virksomheden fylde.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095