23948sdkhjf

Nye ismestre klar til at løfte niveauet for håndlavet is

Dommere smagte blandt andet ispinde og tallerkenanretninger
Et nyt hold ismestre er klar til at indtage dessertkøkkener og isbutikker landet over. De har netop bestået gelatiere-certificeringen fra Zealand Business College, ZBC, og kan derfor kalde sig certificerede ismestre.

Til den afsluttende eksamen foldede de nye ismestre deres evner fuldt ud og serverede den ene fantastiske is efter den anden - alle lavet af sæsonens råvarer. Prøven bestod af isanretning, isdessert, ispinde og tallerkenanretning, der blev præsenteret for og bedømt af to dommere.

En af eleverne er Mads Kristiansen. Til dagligt arbejder han som konditor på gourmetrestauranten Formel B og er en del af det danske konditorlandshold.

- Vi ønskede, at jeg skulle dygtiggøre mine evner inden for is, og det er præcis hvad dette forløb har gjort. Jeg har fået en masse viden om, hvordan tingene arbejder, og ikke mindst om, hvordan de forskellige fibre og sukkerarter reagerer. Jeg har især lært meget om pinde-is og har helt sikkert fået en masse med mig hjem, som jeg både kan bruge på mit arbejde og på landsholdet, fortæller Mads Kristiansen i en pressemeddelelse.

Alle på holdet bestod eksamen med flotte resultater, og Mads Kristiansen bestod endda med udmærkelse, som kun opnås, når der bliver præsteret helt ud over det sædvanlige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078