23948sdkhjf

Festival sætter fokus på lakrids som krydderi

Et godt lakridstip kan give en plads i festivalens smagsdommerpanel
Når den årlige, danske lakridsfestival bliver holdt for sjette år i træk i weekenden 4.-5. marts, handler det blandt meget andet om lakrids som krydderi.

- Vi er mildest talt begejstrede for lakrids som krydderi i både det sorte og det salte køkken. Vi sætter derfor ekstra fokus på lakrids som det unikke krydderi, når vi blænder op for Lakridsfestivalen 2017, konstaterer arrangørererne.

Festivalen foregår på Weber Grill Academy i København og får som de tidligere år besøg af en stribe håndplukkede lakridsaktører. Der bliver masser af smagsprøver, opskrifter og lakridskokke, og gæsterne kan også selv få fingrene i lakridsen, deltage i sort arbejde og handle ind på sortbørsen.

Traditionen tro bliver årets lakridspris, The Liquorice Taste Award, uddelt på festivalen, og i år bliver det med en indtil videre ukendt lakridsfan i dommerpanelet. Festivalen opfordrer således alle til at lægge deres favoritopskrift eller et godt lakridstip ud på festivalens Facebook-side - og en af bidragyderne får en plads i smagspanelet.

- Selv er jeg rigtig glad for min ”lakridskværn” og synes, at friskkværnet lakridsgranulat giver et unikt pift som erstatning for sort peber på et enkelt stykke med røget laks, siger Eva Vedel, som er en af drivkræfterne bag Lakridsfestivalen.


























Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062