23948sdkhjf

Peter Larsen Kaffe med ny millionrekord

Overskuddet voksede igen-igen hos kaffespecialisten

Et af Danmarks ældste kaffefirmaer, Peter Larsen Kaffe, er klar med sit regnskab for 2015/16, og det viser ny overskudsrekord: Viborg-virksomheden kom ud af regnskabsåret med et overskud før skat på 15,5 millioner kroner.

Året før var overskuddet på 13,1 millioner kroner, hvilket også var rekord.

Ifølge Peter Larsen Kaffe skyldes den fortsatte fremgang på et ellers trængt kaffemarked en god udvikling i det klassiske salg til både retail, catering og specialhandelen, og selskabet er nu repræsenteret i alle landets førende dagligvarekæder.

Samtidig har firmaet satset markant på nye samarbejdspartnere og på bæredygtige initiativer, herunder udvikling af økologiske produkter.

- En bedre verden

I sommeren 2015 introducerede Peter Larsen Kaffe desuden den første 100 procent bio-nedbrydelige kaffekapsel på det danske marked, som et bæredygtigt alternativ til de klassiske og miljøskadelige aluminiumskapsler.

Virksomhedens grønne profil fortsætter også med projektet Kaffe For En Bedre Fremtid i Kenya, som Peter Larsen Kafe sammen med Danida søsatte i 2014.

Projektet skal skabe bedre levevilkår for kaffebønderne og deres familier., og siden projektstarten er 4.500 kenyanske kaffebønder blevet uddannet på markskoler. Disse bønder har på bare to år firedoblet deres afkast på kaffetræerne, oplyser Peter Larsen Kaffe.

- Det er altid rart at kunne bidrage til en bedre verden. Det er vi meget fokuseret på. Selv om vi ikke kan redde verden, kan vi gøre en stor forskel i de initiativer vi gør, og den måde vi driver vores virksomhed på, siger administrerende direktør Claus Bertelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063