23948sdkhjf

Gourmetmad fås nu som takeaway

Michelin-restauranter ikke for fine til at levere ud af huset

Nu behøver man ikke at sætte sig til bords på en dyr Michelin-restaurant for at spise mad lavet af nogle af Danmarks dygtigste kokke.

Takeaway-netværket Gotipster har således på kort tid lavet aftale med 25 restauranter, hvoraf størstedelen er anbefalet i enten Michelin-guiden eller den danske pendant White Guide, skriver finans.dk.

Det begyndte med restaurant Kokkeriet, som har en stjerne i Michelin-guiden, og på en enkelt uge blev der solgt gourmetretter til 1.000 gæster.

Nu er godt en snes andre restauranter så kommet med - deriblandt Michelin-restauranten Clou, hvor en fuld middag koster omkring 2.500 kroner. Som takeaway koster den 175 kroner, dog med en anderledes menu, skriver mediet.
 
- Der er forskel på, hvad du kan køre ud af huset, og hvad man kan lave i sin restaurant. Det, som mange restauranter gør, det er at lave kold takeaway til opvarmning, siger Simon Evers fra Gotipster til finans.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078