23948sdkhjf

Bio Actives er vækstmotoren i Danisco

Funktionelle fødevarer inden for sundhed, sikkerhed og ernæring er vækstmotoren hos Danisco. I de kommende år vil Bio Actives levere en vækst på mellem fem og syv procent i et marked, der vokser med op mod 10 procent om året. Alene værdien af markedet vurderes til omkring 485 mia. US dollars.
Det kom frem på Daniscos presse- og analytikerseminar i går.

- Det er et meget attraktivt marked for Danisco, der vil være kundernes First choice. Sundhed, sikkerhed og ernæring er et hovedvækstområde for koncernen, sagde Fabienne Saadane-Oaks, Præsident for Bio Actives.

Danisco fokuserer på otte områder, der samlet dækker 70 procent af det globale marked for funktionelle fødevarer: immunforsvaret, fordøjelsessystemet, mundhygiejne, fødevaresikkerhed og -beskyttelse, dyrefoder, hjerte-karsygdomme, diabetes og vægtregulering.

Blandt de nyeste produktområder Fabienne Saadane-Oaks nævnte er Unistraw. Det er sugerør med probiotiske bakterier i. Mens man suger juice eller mælkeprodukter op af kartonen, får man de sunde bakterier med. Fordelen er, at de probiotiske kulturer bevarer deres egenskaber bedre i sugerøret end, hvis de var blandet i drikken.

Kilde: Danisco / www.danisco.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078