23948sdkhjf

Nyt SelfCooking Center® fra Rational

Vedligeholdelsesintelligens giver maksimal driftssikkerhed.
Rational indvarsler en ny tidsregning hvad angår vedligeholdelse med sin helt nye vedligeholdelsesintelligens CareControl til verdens eneste SelfCooking Center® . Den innovative CareControl vækker endnu større tilfredshed og begejstring hos kunden. CareControl registrerer selv hvor tilsmudset SelfCooking Center® aktuelt er og hvordan den almindelige vedligeholdelsestilstand er, og beregner "just in time" den ideelle rengøringsproces. Med den intelligente rengøring bliver SelfCooking Center® med CareControl hygiejnisk rent og skinnende - og det praktisk taget natten over.

Slut med risikofaktoren kalk
CareControl forhindrer kalken, allerede når den opstår, for de specielle Care-tabs giver ingen mulighed for aflejringer. Dette betyder optimal driftssikkerhed. For første gang kan du helt undvære dyre blødgøringsanlæg og besværlig afkalkning.

Enestående: 2 års garanti
De innovative plejende stoffer forlænger levetiden for dit
SelfCooking Center®. Ikke blot ovnrummet, men hele systemet, renses og vedligeholdes konstant. For kunderne betyder dette perfekt og skinnende hygiejne, og det med certifikat fra Hygiejneinstituttet. Det er derfor en selvfølge, at RATIONAL omgående tilbyder en 2-årsgaranti. Denne 'all round sikkerhedspakke' betyder kalkulerbare udgifter og dermed optimal planlægningssikkerhed for kunderne.

Jo klogere teknik, jo mindre udgifter.
SelfCooking Center® med CareControl bliver ikke kun hygiejnisk rent og skinnende, men der bruges også kun de mængder, kemikalier, vand og energi, der virkelig er nødvendige for en perfekt rengøring og langtidspleje. Dette skåner ikke blot miljøet, men også nerverne og pengepungen.

Altid madvarer i en sund kvalitet
Den patenterede dampgenerator fra RATIONAL leverer altid 100 % fuldt mættet frisk damp til retter i den bedste kvalitet. Madvarerne kommer hverken i berøring med smuds eller med skadelige stoffer i vandet. Der er desuden heller ingen lugt- og smagsafsmitning ved blandingspåfyldninger.

SelfCooking Center® med CareControl kan omgående leveres via specialforretningerne.

Kilde: Rational / Tema 2009

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078