23948sdkhjf

SCM-Vending sætter miljøet på dagsordenen

Spar mindst 50% i strøm ved køb af ny kaffeautomat fra SCM-Vending.
Dansk Teknologisk Institut har i 2008 testet en række kaffeautomater på det danske marked og konkluderer, at der kan spares mindst 50% i strøm ved at vælge en energi rigtig løsning fra Spengler.

- Hos SCM-Vending vil vi gerne være med at sætte klima og miljø på dagsordnen, siger salgsdirektør Stig Rasmussen.

- Da vi blev kontaktet af Dansk Teknologisk Institut, var vi ikke i tvivl om, at vi ville lade vores automater teste. Vi er jo en stor aktør i markedet og forbrugerne fortjener en uvildig belysning af kaffeautomaternes energiforbrug.

- Vi er selvfølgelig dobbelt stolte og glade for, at vores automater ligger så flot i testen (læs hele rapporten www.elsparefonden.dk ). En besparelse i elforbruget til kaffeautomater på 50% - blot ved at vælge den rigtige kaffeautomat - er en løsning, der er svær at komme uden om, siger Stig Rasmussen.

- Alle vores kaffeautomater er udstyret med intelligent dvale funktion, som hele tiden sikrer, at automaten på den ene side altid er parat til at udlevere en kop kaffe og på den anden side at der ikke bliver opvarmet mere vand end der er nødvendigt. Den intelligente dvalefunktion registrerer forbrugsmønstret og medtager det i beregningen af dvale intervallerne, hvilket gør den langt overlegen i forhold til konventionelle timere og tænd/sluk ure, afslutter salgsdirektøren.

SCM-Vending udstiller på Tema 2009.


Kilde: SCM-Vending ApS

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078