23948sdkhjf

Aabybro Mejeri hædret

Aabybro Mejeris leder Niels H. Lindhardt har modtaget hæder ved den årlige diplomuddeling i Det Gastronomiske Akademi.
Niels H. Lindhardt har modtaget prisen for sit omsorgsfulde arbejde med is til syge mennesker, skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Niels H. Lindhardt har vist banebrydende initiativer indenfor fødevareinnovation, blandt andet ved lanceringen af den energimættede flødeis, som langt de fleste hospitaler i dag anvender til småtspisende patienter med behov for kalorier, hed det bl.a. ved prisuddelingen.

Begrundelsen lød videre:

- Aabybro Mejeris produkter lever altid op til kvalitetsbaserede håndværkstraditioner og har enestående fokus på smagen, hvad iselskere og smørkendere dagligt kan sætte pris på, når de køber eksempelvis Ryå Is i supermarkedet. For Niels H. Lindhardt har det dog været en hjertesag, at syge også skal have adgang til kulinarisk nydelse.

Det Danske Gastronomiske Akademi har eksisteret siden 1964 og er en forening af personer, der arbejder for at fremme mad- og måltidskulturen i Danmark. En lang række af landets fornemste kokke, gastronomer og madteoretikere er medlemmer, skriver avisen.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.134