På forkant af skandalerne
Repræsentanter fra et bredt udsnit af den danske fødevareindustri har de sidste to dage været samlet i Grenaa for at diskutere fødevaresikkerhed. Og der var alt fra kvalitetsstyring til salmonella og prøvetagningsprincipper på programmet.
- Som arrangør af disse to symposiedage har det været vores hensigt at samle fødevareproducenter, myndigheder og kontrolinstanser for at dele viden om emnet fødevaresikkerhed. Det er og vil altid være højaktuelt at være på forkant af fødevareskandalerne og derfor håber jeg, at det kan blive et fælles mål med øget dialog på området, lød det fra Jørgen Kjeldsen i hans åbningstale.
På symposiet var flere forskere inviteret på talerstolen med henblik på at videreformidle den sidste nye viden inden for deres specifike område. Samtidig med symposiet var der etableret et udstillingsareal med produkter inden for hygiejne og analyse.
Food Supply bringer i løbet af de næste dage en række artikler, der samler op på flere af de spændende indlæg, så du på én gang kan blive opdateret og samtidig hente inspiration til kvalitetsarbejdet i din virksomhed.