23948sdkhjf

Food- og consumertrends 2012

Det sker: pej gruppens årlige fødevarekonference har denne gang fokus på forbrugernes nye præferencer, adfærd og prioriteringer.
Deltagerne får en ny, tværfaglig analyse om fødevarer, design, branding, medievalg og livsfaser, som pej gruppen, Design House (N) og Mindshare (DK) står bag.

Hør mere om moderne cantine-food, den nye netplatform Foodhorizon, fremtidens køkken- og restaurantdesign, se det nye foodtrendmap 2012, få bud på forbrugertrends 2010-12 og hør om kampen mellem de 7 dødssynder og de 7 dyder.

Tv-kokken Claus Holm lader dig smage på tendenserne, bl.a. democratic worker- og farmerfood.

Konferencen afholdes i Herning den 26. og 27. oktober (udsolgt den 27. oktober), Oslo den 29. oktober og som noget helt nyt i DGI Konferencecenter i København mandag den 2. november.

Få yderligere information og program og tilmelding på www.pejgruppen.dk


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108