23948sdkhjf

Scanflavour modtager InitiativPris

Kødprotein-virksomheden Scanflavour i Møldrup modtager DI Skive/Viborgs InitiativPris 2009.
Succes med at specialisere sig i at omdanne svineskind til proteiningredienser har medført at Scanflavour tildeles DI Skive/Viborgs InitiativPris 2009.

- Virksomheden i Møldrup gør det utrolig godt, og proteinerne anvendes i fødevare-industrien verden over. Medarbejderstaben er som følge heraf tredoblet over de sidste fem år til 75 medarbejdere. Overskuddet har udviklet sig endnu bedre. Scanflavour er et eksporteventyr, og har fundet den helt rigtige niche med et meget stort vækstpotentiale på verdensmarkederne, siger formand for DI Skive/Viborg, Poul Arne Jensen til Viborgs Stifts Folkeblad.

Prisen gives til mindre eller mellemstore DI-virksomheder, der hylder virkelyst og kreativitet.

Administrerende direktør Henrik Halskov er rigtig glad for og stolt over initiativprisen.

- Her (Om Børsens Gazelleliste, red.) er det jo nogle helt faktuelle ting, der gælder, mens initiativprisen er noget, vi er blevet valgt til, så derfor er vi da stolte over, at andre lægger mærke til, hvad vi gør, siger Henrik Halskov.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.906