God start for Løgstør-virksomhed
Carnad Natural Taste startede produktion i januar måned i år, og agenter og distributører har hjulpet eksporten godt i gang i Thailand, Indonesien, Spanien, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og Norge.
- Reelt er det enzymerne, der gør kogeprocessen hurtigere samtidig med, at processen kan gennemføres ved en væsentlig lavere temperatur. Det betyder, at vi får et bedre produkt med en kraftigere smag ud af det. På den måde bliver det også til en skånsom proces, som ikke belaster råvarerne så meget som ellers, fortæller ejerleder Johnny Koch til Børsen.
Siden januar er det gået stærkt for iværksætterlederen, som forklarer, at agenter og distributører har hjulpet med at få virksomhedens produkter ud til de store spillere i fødevareindustrien. Kun en meget lille del af produktionen afsættes på hjemmemarkedet, hovedparten går til eksport.
På fabrikken i Løgstør beskæftiger man pt. seks medarbejdere, og det er ambitionen, at der i 2014 skal være mellem 15 og 20 ansatte og at omsætningen runder de 60 mio. kr. Herudover håber Johnny Koch, at virksomheden i løbet af de næste fem år kan etablere en ny tilsvarende fabrik et andet sted i Norden med et tilsvarende antal medarbejdere og en tilsvarende omsætning.
Kilde: Børsen