Axel Toft Food satser på bælgfrugter, frø, kerner og nødder
Virksomheden vil satse på at levere ingredienser til fremtidens kost, og lancerer nu et bredt økologisk sortiment til foodservice sektoren.
Netop bælgfrugter, nødder, fuldkorn og grøntsager vil udgøre en stor del af kosten i fremtiden – i hvert fald hvis det står til folkene bag det foreløbige oplæg til Ny Nordisk Hverdagsmad, som Claus Meyer blandt andet er en del af.
Det skriver Cateringforum.
Fra skrivebord til spisebord
Axel Toft Foods mener, at foodservice-sektoren kommer til at spille en meget vigtig rolle i at få overført den nye Nordiske hverdagsmad fra skrivebord til spisebord og det er her, det nye sortiment kommer ind i billedet.
Virksomheden håber, at poserne med bønner, flækærter, perlebyg, birkes og så videre vil vække interesse blandt grossister og kunder, der har økologi på dagsordenen.
Axel Toft Foods blev i marts overtaget af og integreret i aktiviteterne hos Agrova Food/DLG.