23948sdkhjf

Mejerigaarden præsenterer markant overskud

Isfabrikken kom ud af 2016 med et overskud på 22,7 millioner kroner.

2016 var et godt år for isfabrikken Mejerigården, der kom ud af året med et plus på bundlinjen på 22,7 millioner kroner .

Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Resultatet er det bedste set over en længere årrække og skyldes blandt andet et flerårigt arbejde med at øge effektiviteten og udvikle kvaliteten.

Til avisen fortæller kommerciel direktør Christian Brink således, at man de senere år har valgt at fokusere på de produkter og brands, virksomheden har største tiltro til.

Derudover har man ryddet op i omkostningerne og blandt andet samlet virksomheden på én adresse i Thisted.

Grundlæggende tror vi på, at det er vigtigt at bevare og udvikle den høje kvalitet i isen, og at det er det, der i det lange løb er den rigtige strategi. Så vi arbejder konstant på at øge vores kvalitetsniveau. Det gør vi blandt andet lige nu ved at lancere en ny økologisk gourmet-is fra Mejerigaarden, siger Christian Brink.

Mejerigården er et at landets ældste ismejerier og er særligt kendt for at stå bag Premier Is.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098