23948sdkhjf

Dragsbæk på opkøb i SR Food

Der er tale om et samarbejde, ikke overtagelse, understreger ejeren af SR Food.

Dragsbæk A/S, der har hjemme i Thisted og er datterselskab til Orkla Food Ingrediens, har købt 80 procent af aktierne i SR Food i Uggelhuse ved Randers. Det skriver Randers Amtsavis.

For ejeren af SR Food, Jan Hørby, handler det om at ruste virksomheden til fremtiden. Han er netop fyldt 60 år, og det har fået ham til at tænke fremad, siger han til avisen.

- Salget er et led i et planlagt generationsskifte. Jeg kunne enten vælge at fortsætte en del år endnu, som vi gør nu, eller jeg kunne vælge en partner, der også er interesseret i at udvikle SR Food. Og der besluttede jeg mig for det sidste, fortæller han.

Overtagelse, ikke samarbejde.
Jan Hørby understreger, at salget af aktierne ikke handler om, at SR Food nu skal overtages af Dragsbæk. Med sine 20 procent af aktieposten fortsætter han også som administrerende direktør i virksomheden i Uggelhuse.

- I de samtaler, vi har haft, har vi haft en rigtig god kemi. Og der har også været en stor forståelse for hinanden og for, hvordan samarbejdet skal køre fremadrettet. For - og det er vigtigt for mig at understrege - der er ikke tale om en overtagelse, men om et samarbejde, siger Jan Hørby til Randers Amtsavis. 

Fem gange er SR Food blev kåret som Årets Gazelle af Børsen. Ved udgangen af 2016 præsenterede firmaet et regnskab på plus 9 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078