23948sdkhjf

Få sat skub i det hygiejniske design

Udsolgt: Grundkursus i hygiejnisk design foregår i næste uge.

Det er muligt at få sat skub på den hygiejniske tankegang på et to-dags grundkursus i hygiejnisk design, som afholdes på DTU Center for Hygiejnisk Design - DTU Fødevareinstituttet i Lyngby.

Kurset finder sted den 12.-13. september, og det byder på grundlæggende viden om hygiejnisk design og fokuserer på at anvende den i fremstillingen af udstyr, til at undgå fejlinvesteringer og til at sikre optimal rengøring.

Arrangørerne lægger op til, at købere og brugere af udstyr vil kunne bruge denne viden til at undgå fejlinvesteringer i fremtiden og sikre optimal rengøring, som både kan være tidsbesparende og sikre, at mikroorganismer ikke hober sig op i udstyret.

Designere og konstruktører vil i følge arrangørerne efter kurset kunne udnytte hygiejnisk design både i fremstillingen af udstyr fra tegningsstadiet frem til slutafprøvningen af udstyret.

Kurset i næste uge skulle allerede være en deltagersucces. Ifølge Food Supplys oplysninger, er der udsolgt af pladser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079