23948sdkhjf

Coop klar med måltidskasser

Ny, stor satsning på nettet skal tage markedsandele
Blandt de hurtigst voksende områder i dagligvarehandelen er måltidskasser leveret lige til døren. Nu går Coop ind på det marked - og tilbyder samtidig en ny, ekstra fordel, der for alvor kan sætte skub i nethandelen med dagligvarer. konstaterer Coop i en pressemeddelelse.

Den ekstra fordel går ud på, at kunderne også kan få leveret alle de øvrige dagligvarer sammen med måltidskasserne uden ekstra omkostninger.

Coops måltidskasse-satsning kommer via online-supermarkedet Coop.dk Mad.

- Vi vil give danskerne mere tid sammen om bedre mad. Med denne løsning kan kunderne både spare tid, få løst den daglige udfordring med, hvad vi skal spise i aften, samt sikre sig varieret og velsmagende mad hele ugen, siger kommerciel direktør Morten Viktor fra Coop.dk Mad.

Coop har allieret sig med en række kendte kokke og madprofiler, der vil levere opskrifter med alle kasserne. Det er Carsten Kyster, Anne Larsen, Irene Palsby og Coops huskok, Claus Holm.

Fra begyndelsen vil der være fire forskellige kasser at vælge mellem: Den grønne, Den nysgerrige, Den populære og Den børnevenlige.

Desuden kan kunderne vælge, om de vil have måltidskasser til to eller fire personer i tre eller fire dage.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08