23948sdkhjf

Flensted bygger til for 25 millioner

Udvidelse skal give plads til helt nye produkter
Flensted-koncernen, der producerer blandt andet pommes frites, kartoffelsalat og grøntblandinger, har ualmindeligt travlt i sin afdeling for snitgrønt i vestjyske Skovlund:

I sidste måned satte fabrikken mængderekord ved at producere 500 ton fersk, snittet salat og frugt - en fordobling i forhold til samme måned sidste år - og derfor er en markant udvidelse nu på vej. Fabrikken får en tilbygning på 3.600 kvadratmeter og når dermed op på 7.500 kvadratmeter i snitgrønt, skriver JydskeVestkysten.

Byggeriet, som ventes færdigt næste sommer, kommer til at koste cirka 25 millioner kroner. Det følger efter en nylig Flensted-investering på 45 millioner kroner i et nyt køle-frysehus og personalefaciliteter i Skovlund, nævner avisen.

Den nye udvidelse skal ikke mindst være med til at udvide antallet af Flensted-produkter, så der bliver mere færdige salatretter.

- Vi vil indfri ønsket fra markedet. Tankerne er kogte produkter, for eksempel pasta, og proteiner, som bakker med skinke, kylling og rejer, siger administrerende direktør Jørgen Østergaard til JydskeVestkysten.

Snitgrøntfabrikken i Skovlund producerer udelukkende til storkøkkener.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081