23948sdkhjf

Musikhus klar med nyt storkøkken

Kapacitet på 1.000 gæster er en del af millioninvestering
Med en investering på cirka 10 millioner kroner har Tinghallen Kongres- & Musikhus i Viborg opdateret sin BDO Lounge, som er en del af hallens mange kvadratmeter på Tingvej - og investeringen er ikke mindst kommet køkkenchef Uffe Mikkelsen til gode, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Tidligere var der mørke kroge og bøvlede arbejdsgange i BDO Lounge, men projektet har totalt fornyet de cirka 2.000 kvadratmeter - ikke mindst ved at forvandle den lokale håndboldklubs gamle kontor til et storkøkken med en kapacitet på 1.000 gæster, skriver avisen.

Den nye lounge kan have knap 1.000 mennesker inde til arrangementer, og det nye køkken kan naturligvis servicere dem. Blandt meget andet rummer køkkenet nu to superopvaskemaskiner, der kan vaske 3.400 tallerkener i timen, og "en åbenbaring af en kaffemaskine" kan brygge 20 liter på fire minutter, nævner Viborg Stifts Folkeblad.

Køkkenchef Uffe Mikkelsen styrer både det helt nye køkken i loungens bygning og det forholdsvis nye i Tinghallen lige i nærheden af loungen. På samme vis er Helle Nørskov restaurantchef begge steder.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079