23948sdkhjf

Medarbejdere søger væk fra fiskefabrik

A. Espersen mangler arbejdskraft
Fiskefabrikken A. Espersen meddelte i april, at produktionen i Fredericia skal flyttes til Polen - og det har medført, at fabrikken nu mangler arbejdskraft, fordi flere ansatte har sagt deres job op, skriver Fredericia Dagblad.

- 12-14 af mine ufaglærte kolleger har fået andet arbejde. Desuden har en del funktionærere og faglærte fundet andet job. Derfor har vi 28 vikarer inde. Vi kan holde linierne kørende, men med nye folk kan vi ikke producere den mængde, vi havde planlagt at gøre, fortæller tillidsmand på A. Espersen Turan Savas til dagbladet.

Det lokale jobcenter arbejder sammen med A. Espersen på at løse problemet, og der er også lavet en plan for, hvordan de ansatte skal hjælpes videre, når fabrikken lukker produktionen om et år.

Fabrikken i Fredericia har cirka 125 medarbejdere. Fredericia-virksomheden, der tidligere hed Rahbekfisk, blev overtaget af A. Espersen for fem år siden. En stribe effektiviseringer siden da har vist sig ikke at være tilstrækkeligt til at opretholde produktionen af færdigretter, som altså derfor skal flyttes til Espersens eksisterende fabrik i Polen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063