23948sdkhjf

Lego House som trendsætter: Nul burgere, hotdogs og pizza

Til gengæld bringes maden ud til gæsterne af en robot
I det nye Lego House i Billund har familierestauranten Mini Chef alle muligheder for at blive en trendsætter på restaurantområdet.

Det mener en af Mini Chefs seks kokke, Bo Kjærgaard, som i JydskeVestkysten fortæller om glæden ved at servere mad i legoklodser. Konceptet går således ud på, at gæsterne bygger deres bestilling i klodser og derefter får maden serveret i klods-madkasser, der bringes ud til gæsterne af en robot.

Råvarerne er lokale og økologiske, og stort set al maden er lavet fra bunden.

- Det handler om bæredygtighed og sundhed. Vi har en friture i køkkenet, men serverer hverken burgere, hotdogs eller pizza, og i vores testperiode har vi da også fået lidt på puklen for det, men det er en holdning til sundhed. Det nemme ville have været at smække tre pølseboder op, siger Bo Kjærgaard til JydskeVestkysten og lader forstå, at han ser et kæmpestort potentiale i sin nye arbejdsplads:

- Jeg forventer storhed. Vi er en ny spiller på markedet, men er et unikt hus. Det betyder også, at vi kan blive trendsættere.


Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079