23948sdkhjf

Luksus-pizzakæde vil have fat i Danmark

Klart til at åbne på Sjælland, på Fyn og i Jylland
Endnu en ambitiøs spiller er på vej på det danske pizzamarked - finske Classic Pizza har netop i Aarhus åbnet sin første danske restaurant, og inden længe skal der ifølge planerne åbne afdelinger i Aalborg, Odense og to steder i København, deraf den ene i lufthavnen.

Det skriver finans.dk.

Classic Pizza, der sælger gourmetpizzaer i en dyre ende af skalaen med priser på op til 210 kroner, har på nuværende tidspunkt 15 restauranter, hvoraf kun den i Aarhus ligger uden for Finland. Men de 15 restauranter skal efter planen blive til 50 senest i 2021, og en del af dem skal altså ligge i Danmark.

- Til at begynde med åbner vi fem restauranter i Danmark. Hvis det bliver den succes, vi regner med, vil vi brede konceptet yderligere ud, siger Classic Pizzas driftschef,Tommi Aaltonen, til Finans.

Han lader også forstå, at den finske kæde har som ultimativt mål at blive Nordens førende kæde inden for gourmetbranchen.

Ifølge finans.dk kan kunderne hos Classic Pizza vælge utraditionelle toppings som honning, nutella, shiitake-svampe, flodkrebsehaler og bratwurst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078