23948sdkhjf

Danskers mellemøstlige fastfood-eventyr svinder ind

Sælger ud af forretningen og gider ikke at sige ret meget om det
Den nordjyske forretningsmand Andreas Borgmann, der har haft stor succes med fastfoodkæden Kcal i de Forenede Arabiske Emirater, har nu solgt ud af forretningen - men det er ikke noget, han ønsker at kommentere ret meget på, skriver Børsen

- Det er rigtigt, jeg har solgt noget ud af den og fået en pose penge til nogle fremtidsplaner, vi har haft kørende i et stykke tid, så det er sådan set det eneste, jeg gider siger om det, siger han til avisen.

I årene fra 2010 til 2015 havde Andreas Borgmann sammen med en britisk makker stor succes med Kcal, som i løbet af den periode åbnede 11 restauranter i Mellemøsten og ifølge Børsens oplysninger rundede en omsætning på 100 millioner kroner. Det førte til store planer om at gå ind på det amerikanske pizzamarked, men de planer kuldsejlede som følge af bøvl med finansieringen, og Kcal måtte sidste år lukke syv af restauranterne i Mellemøsten.

Ifølge Børsen er det det Dubai-baserede investeringsselskab Vis Mundi, som nu har købt "en betydelig del" af Kcal. Det sker angiveligt med det formål at tage Kcal til det næste niveau og styrke kædens position som markedsleder og senere på nye markeder.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079