23948sdkhjf

Niche-firma har succes med køl og frost

Q Foods er bindeled mellem supermarkeder og producenter
I Holbæk har indehaveren af salgsselskabet Q Foods, Holger Nielsen, siden 2004 opbygget en virksomhed, som har et det mere eller mindre anonyme bindeled mellem små og mellemstore fødevareproducenter og danske supermarkedskæder. Og det går så godt, at Q Foods nu håndterer fødevarer for omkring 250 millioner kroner om året, skriver Sjællandske Medier.

Holger Nielsen skippede et job som kommerciel direktør hos K Salat i Havnsø for at blive mellemhandler. I forvejen var der en del mellemhandlere, som gjorde det samme med især kolonialvarer.

- Mit projekt var at gøre det samme med frost- og kølevarer. De har kortere holdbarhed og kræver meget mere logistik. En svær opgave, men også en niche, jeg havde særlig forstand på, siger Holger Nielsen til Sjællandske Medier.

Han har gennem årene haft næsten konstant stigende omsætning og har løbende ansat ekstra medarbejdere, så der i dag er 15.

På hylderne hos Q Foods er produkter fra blandt andre Højer Pølser, Almondy, Amanda Seafoods, Peka Kroff, Maitre Pierre, Eksotisk Catering, Stjärn Ägg og Taga Foods.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096