23948sdkhjf

Bjarne Riis skifter til Future Food Innovation

Skal bruge sit store netværk til at hjælpe med at skabe vækst
Agro Business Park i Tjele har ansat Bjarne Langdahl Riis som ny projektleder i Future Food Innovation, der arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser i den danske fødevarebranche

Bjarne Langdahl Riis' cv taler ifølge Lars Visbech Sørensen, administrerende direktør i Agro Business Park, sit eget sprog. Den nye projektleder har gennem sin karriere opbygget et stort netværk til innovative og vækstfokuserede virksomheder, men også til vidensmiljøer, brancheorganisationer og andre erhvervsfremmeaktører.

- I Bjarne har vi fået en fagligt stærk profil, som blandt andet har stor indsigt i, hvordan fødevarebranchen ser ud i dag, og som samtidig har forståelse for, hvordan en organisation som Agro Business Park arbejder med iværksætteri og innovation inden for branchen. Det er helt essentielt, at vi som organisation forstår, hvad virksomhederne har brug for for at kunne udvikle sig og skabe vækst, siger Lars Visbech Sørensen,

Bjarne Langdahl Riis kommer fra en stilling som direktør i Agro Food Park i Skejby, hvor han blandt andet har haft ansvar for at udvikle og opbygge den ramme, som Agro Food Park er i dag.

Han har qua en tidligere stilling i AgroTech også været med til at opbygge Future Food Innovation, som er Region Midtjyllands fødevareinitiativ, da regionen i 2010 nedsatte et fagligt stærkt konsortium af regionale partnere til at søsætte deres planer om at gøre regionen til Danmarks førende fødevarehub.

- Stort, uforløst potentiale
- Jeg glæder mig til at skabe innovation hos vækstlaget af danske fødevarevirksomheder i samarbejde med Future Food Innovation-konsortiet. Fødevarebranchen i Danmark er kæmpestor, men der er stadig et stort uforløst potentiale, som jeg med Future Food Innovation glæder mig til at aktivere gennem både nye og kendte samarbejder, siger Bjarne Langdahl Riis.

Future Food Innovation tilbyder tre udviklingspuljer, der kan søges af danske virksomheder, som ønsker at skabe radikal innovation og dermed skabe vækst og arbejdspladser i Danmark.

Bag Future Food Innovation står et konsortium bestående af seks parter, som arbejder med fødevareinnovation i Danmark: Agro Business Park, Institut for Fødevarer/MAPP Centret ved Aarhus Universitet, Videncenter For Fødevareudvikling, Teknologisk Institut, Danish Food Cluster og Væksthus Midtjylland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109