23948sdkhjf

Tysk restaurantkæde vil åbne over hele Danmark

Er på udkig efter en stribe egnede placeringer
Den tyske restaurantkæde Vapiano, der har det italienske køkken som speciale, har netop åbnet sin første restaurant i Danmark - som en del af Tivoli Hjørnet i København - men kæden har ambitioner om meget mere.

Snart følger en restaurant ved Nørreport i København, og kæden er i gang med at lede efter yderligere seks placeringer i Danmark. Én i Odense, to i Aarhus, måske én i Aalborg og resten i København-området, skriver estatemedia.dk.

Vapiano åbnede første gang i 2002 med en restaurant i Hamborg og er nu at finde i godt 30 lande på fem kontinenter. Kæden er kræsen med placeringerne.

– Vi har behov for stor trafik og synlighed omkring vores restauranter. Vi er et forholdsvis ukendt koncept i Danmark, medmindre folk har været i Hamburg, Berlin eller andre steder i Tyskland og opleve os, og derfor skal vi kommunikere ret meget for at få folk til at forstå vores koncept. Samtidig er det også et kriterium, at vi på placeringen har trafik både til frokost, kaffetid og til aften. Derfor kan vi ikke ligge for eksempel på butiksgader, der ikke genererer trafik om aftenen, siger Vapianos Poul Cullura ifølge estatemedia.dk.

Konceptet går ud på, at gæsterne bestiller maden direkte hos kokken i midten af lokalet og derefter spiser sammen ved langborde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093