Nyt opkøb skal give vækst til DLG Food
DLG´s fødevaredivision venter øget vækst i 2011. Dette skal bl.a. komme fra det seneste tilkøb, der leverer et bredt sortiment af økologiske brød- og kornprodukter til det meste af verden.
- Vi er allerede i gang med flere store investeringer især inden for produktion af spiseolie. Når vi er færdige med de netop besluttede udvidelser, har vi investeret 60-70 mio. kr. de seneste år. Der investeres også netop nu betydelige beløb i aktiviteterne inden for frø, kerner og melproduktion. Sammen med andre investeringer vil det bringe os et godt stykke vej mod målet. Dertil kommer, at vi er åbne for yderligere tilkøb, hvis der viser sig interessante muligheder, siger Torben Harring til avisen,
DLG Food hed indtil i sommer Agrova Food, og DLG’s fødevaredivision består nu af 12 helt eller delvist DLG-ejede selskaber.: DLG Food Grain, Gjerndrup Kartofler, Lammefjords Grønt, DanOnion, Samsø Konservesfabrik, DLG Food Oil, PureOil, Rapsol, European Freez Dry, Lammefjordens Kartoffelcentral, VK kartofler og GASA Nord Grønt.
I 2010 blev Axel Toft Food A/S en del af fødevaredivisionen og under det nye navn DLG Food Grain ventes det at fortsætte de positive takter, som virksomheden hidtil har vist.
DLG Food Grain leverer forædlede færdigvarer til det meste af verden. De har et bredt sortiment af kerner, mel, frø, diverse bælgprodukter, fiber og bygprodukter.I food service sektoren er ønsket om økologiske brød- og kornprodukter fortsat stigende. På baggrund heraf lancerede DLG Food Grain i foråret et nyt bredt økologisk sortiment under navnet Landsbymøllen og også i dette år kan vi se frem til flere nye produktlanceringer. Både fra dette selskab og i synergi med de resterende 12 i gruppen, lover DLG på sin hjemmeside.