23948sdkhjf

Bornholmske fødevareproducenter innoverer

Bornholms A/S har sammen med fem andre bornholmske firmaer været med i et projekt, hvor de er kommet tættere på kundernes ønsker.
Under projekttitlen Bornholmske Fødevarer -fremtidens innovative eksporterhverv , har torskerognsproducenten Bornholms A/S sat nye mål for produktudviklingen i det 100 år gamle firma.

- Man gør som man plejer, fortæller Henrik Petersen til TV2 Bornholm, inden han deltog i projektet om at tænke nyt i fødevareproduktionen.

Virksomheden havde længe barslet med ideen om at udvikle et plasticlåg til emballagen på torskerogn. Vidensdeling med andre virksomheder og en forbrugerundersøgelse satte gang i det konkrete arbejde.

Også Bornholms Mosteri har produktudviklet, siden deltagelsen i projektet.

Besøg hos flere højtprofilerede restauranter i København indikerede kraftigt, at etiketterne på flaskerne skulle ændres. Og det blev de.

Projektleder Bertil Ekstrøm, Bornholms Mosteri, venter at tiltaget giver udslag på bundlinjen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063