23948sdkhjf

Klimavenlig catering gennem mindre madspild

AgroTech står i spidsen for udviklingen af et nyt koncept, som skal reducere spild ved events og konferencer gennem mere effektiv bespisning.
Sammen med eventbureauet The Show arbejder AgroTech på det nye, effektive og bæredygtige koncept til cateringmarkedet, uden at der gås på kompromis med smags- og synsindtryk. Idéen er at gøre det til et tilbud, som kunder kan vælge.

I eventsammenhæng er problemet med madspild forbundet medløbende opfyldning af fade. Da halvtomme fade undgås kan spildet ved madrester fra buffeter være op mod 40-50 %. En af løsningerne der arbejdes på er portionsanrettede menuer.

AgroTechs to konsulenter, Per Mandrup, der er kok og Anders Iversen, der er ekspert i klima og fødevarer, har sammen med The Show sammensat en lækker menu. De skal afprøves ved 5 møder med samlet 4.000 gæster i løbet af 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109