23948sdkhjf

Catering-firma åbner restaurant i København

Eat Event, der blev stiftet af Jakob Genet Mastek i 2012 og i dag beskæftiger 30 medarbejdere, har fået sig en lillesøster i form af Restaurant Mastek, der slår dørene op 1. februar i Københavns Nordhavn.

Eat Events primære forretningsområde er kantinedrift, og derudover byder virksomheden på leverance af cateringløsninger, eventafvikling, festivalhåndtering og lignende.

Men nu er det altså restaurant-drømmen, der står til at blive udlevet.

Jakob Genet Mastek inviterer indenfor i Pakhus 12, der i en årrække husede det legendariske spisested M/S Amerika. Køkkenet fokuserer på sæsonens råvarer, i nordisk stil men med franske teknikker.

I baren kan man få en cocktail, og der vil lejlighedsvis blive afholdt tema-aftener, intimkoncerter og smagninger.

- Det er fantastisk at få mulighed for at drive restaurant på et sted som Pakhus 12, der emmer af historie. Jeg har længe været på udkig efter de rigtige lokaler, og da denne adresse blev en mulighed, slog jeg til med det samme, siger Jakob Genet Mastek, indehaver af Restaurant Mastek.

Restaurant Mastek har til daglig plads til 80 gæster af gangen, mens man kan have 140 gæster, når der afholdes selskaber eller arrangementer.

- Det føles rigtig godt, og jeg er på en måde kommet hjem, hvor jeg hører til. For mig er det en totaloplevelse at gå på restaurant. Udover vinen i glasset og maden på tallerkenen er der mødet med personalet, musikken i højtalerne, akustikken i rummet, stolen under dig og bordet, du sidder ved, siger Jakob genet Mastek, og fortsætter:

- Disse er blot få af de ting på den lange ubevidste liste, som du som gæst ikke nødvendigvis lægger mærke til, når de fungerer, men hvis de ikke gør, så har vi vist alle sammen prøvet, at det kan skæmme selv den bedste gastronomiske oplevelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094