23948sdkhjf

- Sådan kan gastronomi styrke produktudviklingen

Fødevarevirksomheder kan blive klogere onsdag
Onsdag eftermiddag kan fødevarevirksomheder deltage i et gratis arrangement i København om, hvordan man som fødevarevirksomhed kan bruge gastronomi til innovation og produktudvikling.

Det sker under overskriften “Taming tomorrow’s gastronomic trends”, og arrangøren er Food Nation, der har til formål at booste dansk fødevareeksport.

- Danmark har netop genvundet titlen fra 2011 og huser nu verdens bedste kok! Den danske gastronomi er i verdensklasse, men de danske fødevarevirksomheder må hele tiden være på forkant med tidens tendenser for at fastholde førerpositionen, hedder det i oplægget til arrangementet.

På eftermiddagens program er blandt andre Flemming Birch fra Birch & Birch og Jacob Klitgaard fra Foodmind, der fortæller om "Morgendagens gastronomiske fødevaretendenser", og Nordisk Tangs Kristian Ottesen, som giver et indblik i "Gastronomisk innovation i praksis".

Arrangementet foregår hos Copenhagen Food Space i Slagtehusgade 11.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091