23948sdkhjf

Uenighed: Danish Crown skifter fabriksdirektør

Erfaren leder tager over i Horsens
Jesper Frandsen overtager 1. marts ansvaret for Danish Crowns slagteri i Horsens. Han afløser Carsten Wengel, der stopper efter godt tre år på posten.

- Vi har i en længere periode ikke været helt enige om, hvordan vi når frem til de aftalte mål for den daglige drift af slagteriet i Horsens. Derfor er vi nu enige om at lade vejene skilles, siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork, om virksomhedens farvel til Carsten Wengel.

Den nye leder af slagteriet i Horsens er 43 år. Jesper Frandsen har de seneste knap fem år været fabrikschef på slagteriet i Ringsted. Han er uddannet slagter på det daværende slagteri i Nørresundby, og han har blandt andet haft stillinger som driftsleder på slagterierne i Blans og Horsens, inden han blev fabrikschef på slagteriet i Esbjerg i 2011 og frem til lukningen i 2012.

- Jeg er sikker på, at Jesper Frandsen er den helt rigtige mand til at stå i spidsen for slagteriet i Horsens. Han kommer med både stor faglig og tung ledelsesmæssig erfaring, siger Per Laursen.

Kunne ikke sige nej
Selv siger Jesper Frandsen ifølge en pressemeddelelse fra Danish Crown, at han glæder sig utroligt meget til opgaven.

- Jeg har tidligere arbejdet i Horsens som driftsleder, og det er på alle måder en fantastisk fabrik. Det er dog med et vist vemod, jeg siger farvel til Ringsted. Jeg har haft fem fantastiske år på Sjælland, men muligheden for at stå i spidsen for Danish Crowns største slagteri og samtidig komme tættere på vores familie i Jylland kunne jeg simpelthen ikke sige nej til, siger han.

Indtil der er fundet en ny fabrikschef til slagteriet i Ringsted, har Jesper Frandsen ansvaret for begge slagterier.

Den nu tidligere slagteridirektør Carsten Wengel oplyser til Horsens Folkeblad, at hans afgang er udramatisk, og han og Danish Crown har haft dialogen "i et stykke tid".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062