23948sdkhjf

Bryghus bruger fem millioner på udvidelse

Får blandt andet bedre plads til gæster
Fanø Bryghus er godt i gang med at renovere og ombygge bryghuset for fem millioner kroner. Projektet omfatter blandt andet en ny hovedindgang og flere kvadratmeter til gæster på første sal.

Det skriver JydskeVestkysten.

Den ekstra gæsteplads betyder, at bryghuset får bedre muligheder for indendørsservering om vinteren. Hidtil har der været plads til 40 mennesker i baren, men det bliver nu udvidet til over det dobbelte.

Fanø Bryghus er hovedsageligt ejet af erhvervsfolkene Henrik Styrup og Erik Bank Lauridsen. De har ejet bygningerne i næsten 10 år, men overtog i august også driften på Fanø fra Nørrebro Bryghus. Ved samme lejlighed ansatte de Sofie Jansen som daglig leder, og hun fortæller til avisen, at det nye bryghus gerne skal være færdigt til påske.

- Jeg synes ikke, man forsøgte at udvikle forretningen før. Så længe, det gik i nul, var det fint, var mit indtryk. Men det er mit mål, at stedet også skal tjene penge, og det føler jeg da et vist pres for med det beløb, der er lagt i ombygningen, siger hun til JydskeVestkysten.

Bryghuset har p.t. fem ansatte, men forventer at fordoble antallet, når ombygningen er færdig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078