23948sdkhjf

200 mejerifolk vil opdateres på ny forskning

Danmark er en stormagt, når det gælder mejeriforskning
En lang række nøglepersoner i mejeriindustrien, leverandører til mejeribranchen samt forskere samles på onsdag til en dag i innovationens tegn i Billund.

De kommer for at blive opdateret på dansk mejeriforskning, som med arrangørernes ord har ”en global førerposition med en lang række forskningskapaciteter i topklasse”.

- Dansk mejeriforskning og mejeriproduktion er i verdensklasse, men kræver konstant fokusering og tilpasning af indsatsen for at kunne markere sig i den internationale konkurrence, siger en af arrangørerne, seniorkonsulent Grith Mortensen fra Landbrug & Fødevarer.

Hans Henrik Lund, formand for Mejeribrugets Forskningsfonds bestyrelse, har også været med til at planlægge dagen. Han nævner, at det er essentielt at bruge ressourcer på mejeriforskningen for ikke at miste terræn til konkurrenter – og gerne i samarbejde på tværs af virksomheder og brancher.
Omkring 200 deltagere har meldt deres ankomst til Billund – flest fra Danmark, men også England, Italien, USA, Canada, Frankrig, Sverige, Holland og Tyskland er repræsenteret.

I løbet af konferencen kommer deltagerne til at høre om både teknologiske, digitale, forbrugermæssige, bæredygtige og sunde perspektiver.

Blandt overskrifterne er:
• Bæredygtig produktion
• Mejeriprodukter i en globaliseret verden
• Fødevaredesign – fra molekylær interaktion til fantastisk spisekvalitet
• Sunde og ernæringsrigtige valg
• Digitalisering og automatisering
• Fremtidens forbrugerkrav

Selv om den officielle tilmeldingsfrist er overskredet, kan man stadig nå at melde sig til. Det kan ske på
www.dairyresearchday.dk . Prisen for at være med er 3.368.75 kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078