23948sdkhjf

Klein klar: Flammen har fundet sin nye direktør

Han skal være med til at sætte fart på ekspansion
Efter nogle måneder med en midlertidig løsning på topposten har restaurantkæden Flammen nu sat navn på sin nye administrerende direktør: 43-årige Piet Klein har første arbejdsdag i jobbet 1. april.

Siden Elias Tychsen forlod sin direktørstilling med øjeblikkelig virkning i september, har HR-chef Christian Damgaard Lund været midlertidigt indsat på topposten. Hverken Elias Tychsen eller ejerfamilien Rosenfeldt Sunddal har udtalt sig om, hvad der var årsag til det pludselige farvel.

Piet Klein kommer fra et job som kædedirektør for møbelkæden Ilva og direktør for den internationale butikskæde IDdesign Franchise. Nu skal han være med til at indfri Flammens vækstplaner i Danmark og udlandet.

- Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden både i Danmark og i Tyskland, hvor vi vil videreudvikle forretningsmodellen og øge tyskernes kendskab til vores koncept, siger Piet Klein, der også vil bruge sin erfaring med at skabe og udvikle gode kundeoplevelser.

- Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, siger Piet Klein.



Fortsætter ekspansion

Flammen har oplevet en imponerende vækst, siden den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal åbnede første udgave af konceptrestauranten i 2009. Kæden har således nu 15 restauranter i Danmark og en enkelt i Tyskland.

- Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser. Vi ser et supermatch i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen, fortæller Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien.

Sidste år åbnede Restaurant Flammen i Hamburg. Det er kædens første restaurant uden for Danmark, men efter planen vil flere snart følge, og samtidig ser både ejerfamilien og den nye direktør et stort vækstpotentiale i Danmark.

Lige nu bliver et nyt takeaway-koncept testet hos Flammen i Næstved, og Flammen forventer, at takeaway bliver muligt i alle kædens restauranter inden udgangen af i år.

- Restaurant Flammen er på få år gået fra at være en enkelt familierestaurant til en kæde i rivende udvikling. Med ejerfamiliens entreprenørånd og mine kompetencer inden for udvikling og drift af kæder står vi stærkt, og vi har mange idéer til nye forretningskoncepter. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med familien om at indfri deres ønsker og visioner for det brand, Flammen er herhjemme og i udlandet, konstaterer Piet Klein.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078