Ny konfektfabrik har ultrahemmelig opskrift
Der regner idehaveren med at kunne producere 200.000-300.000 æsker lakridskonfekt om året.
Det skriver fyens.dk
Ifølge Fyens har Claus Hattesen, der begyndte at eksperimentere med at lave lakridskonfekt i 2016, brugt tre år på at udvikle en lakridskonfekt der både er vegetarisk og gluten- og laktosefri. Til at begynde med producerede han i køkkenet på Café Aroma, som han driver i Ærøskøbing.
På Hattesens Konfektfabrik har han en grundopskrift, som han under ingen omstændigheder vil ud med.
- Det er en forretningshemmelighed på højde med Coca-Colas. Jeg er ikke interesseret i, at andre skal kopiere min lakrids, men det vil heller ikke være let for dem, da jeg har været nødt til at udvikle grundopskriften mange gange alt efter, hvad konfekten skal smage af, siger Claus Hattesen til mediet.
Hans maskiner er ombyggede, tidligere industrimaskiner - eksempelvis en dejmaskine, en gammel kyllingesnitter og en tidligere kødbollefangermaskine, som nu er konfektopsamler.