23948sdkhjf

Jensens Foods henter ny direktør fra kødkæmpe

Et valg fra øverste hylde.

Det konstaterer Jensens Foods i en pressemeddelelse om ansættelsen af Kim Smed som ny fabriksdirektør hos Jensens Foods i Struer. Han skifter fra en tilsvarende stilling hos Danish Crown i Sdr. Felding og begynder i sit nye job 1. juli.

- Kim Smed er et valg fra øverste hylde, og vi har arbejdet et stykke tid på at få ham med ombord. Jeg har kendt Kim gennem flere år og kender ham som en professionel spiller, og han har i sit tidligere virke stået for opbygningen af lignende produktioner. Der har han skabt en særdeles sund forretning, og derfor er jeg også glad for, at han har valgt os hos Jensens Foods, konstaterer Anders Nikolaisen, administrerende direktør i Jensens Food Group.

Anders Nikolaisen har været med til at foretage store ændringer på fabrikken i Struer, som efter et par hårde år nu har vendt udviklingen. Der er netop investeret fem millioner kroner i et nyt sous vide-anlæg og fremstillet 12 nye kød- og fjerkrækødprodukter, og inden for disse områder får Kim Smed en central rolle.

- Kims opgaver bliver blandt andet at sikre, at produktionen fungerer, at forestå udviklingen af sous vide-anlægget og at tilføje nye produkter til sortimentet, fortæller Anders Nikolaisen og afslører, at der allerede inden for et års tid vil komme nye produkter til.

Goddag kreativitet, farvel madspild
Det er ifølge Anders Nikolaisen også en kreativ mand, de får i form af Kim Smed, for den afgående fabriksdirektør fra Danish Crown insisterer på udnyttelse af råvarer og minimering af madspild. Derfor bliver det også nye tider på fabrikken i Struer med Kim Smed i spidsen.

- Det handler blandt andet om, at hvis du skærer et stykke kød og skærer det ud i bøffer, så vil der altid være skæresvind, som du ikke kan bruge, fordi det størrelsesmæssigt afviger, og her vil Kim helt sikkert insistere på at bruge det kød til eksempelvis burgere, siger Anders Nikolaisen.

Fakta om Jensens Foods A/S

Jensens Foods er en kødskærings- og forarbejdningsvirksomhed, der leverer forskellige typer kød til Jensens Bøfhus (cirka 20 % af salget). Leverer også til de store danske supermarkedskæder med mærkevarer, private label-færdigretter og grillprodukter til detailhandel (cirka 80 % af salget).

Fabrikken i Struer blev oprindelig bygget af Danish Crown. Der er et produktionsområde på 9.200 kvadratmeter. Virksomheden har sin egen driftsledelse og salgsorganisation og beskæftiger lige nu 50 personer i produktionen og 9 i administrationen.


- Når man skærer spareribs, så er der også mellem et og tre ben, som bliver skåret fra. Det er sådan noget, hvor Kim instinktivt vil sige, at der skal vi da lave snackben, som bliver skåret ud og pakket i en fornuftig størrelse, så folk kan smide dem på grillen sammen med bøfferne. Det er sådan noget, han kan. Der er ingen tvivl om, at det er optimal udnyttelse af råvarer og minimering af madspild, uddyber den administrerende direktør.

- Det kan kun blive godt
Det øverste valg fra hylden glæder sig selv til at komme i gang med arbejdet til sommer.

- Jeg ser frem til at indfri Jensens Food Groups ønske om at udvikle produktionen, og så ser jeg selvfølgelig frem til at arbejde sammen med alle de dygtige medarbejdere, som jeg ved, der er deroppe. Det kan kun blive godt, siger Kim Smed, som erstatter Michael Jørgensen, der er nuværende fabriksdirektør på Jensens Foods.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109